De kinderhater

DEKINDERHATER-COVERDe kinderhater is een op ware gebeurtenissen gebaseerd liefdesverhaal. Het is de debuutroman van Guido den Aantrekker.

Op 3 december 2014 werd De kinderhater genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs 2015 (eerste ronde). Het werd later ook nog genomineerd voor de ANV Debutantenprijs 2015.

Hoofdpersonage is Tycho Ittervoort. Hij begeeft zich als nieuwsjager voor een schandaalblad in het opportunistische showbizz- en societywereldje. Hij leeft voor zijn vak; zijn enige doel is het scoren van spraakmakende scoops. Een privéleven kent hij niet. Minnaressen komen en gaan, en kinderen: hij gruwt ervan. Dan ontmoet hij de bijzondere Faye. Er is echter één probleem: Faye heeft een zoontje van zes. Maar ondanks zijn afkeer van het gezinsbestaan valt hij onherroepelijk voor haar. Niet lang daarna raakt Faye zwanger. Net op het moment dat Tycho zich een voorstelling kan maken van een leven als vader, gaat het mis.

 

Sylvia Witteman, de Volkskrant: “Jan Cremer meets Kluun meets de jonge Giphart […] proza met ballen.”​
LINDA: “Een bijzonder indrukwekkend boek.”​
Revu: “Een aangrijpend verhaal over de liefde.”​
Graaggelezen.blogspot.nl: “Een ijzersterk debuut. Een boek met veel diepgang.”​
Leeskost.nl: “Fraaie mix van ontroering en sterke verhalen.”​
Bibliotheek Amstelland, recensente: “Ik heb het in één adem uitgelezen. Soepel geschreven, hier en daar hilarisch, en op het eind hield ik het niet droog.”

De kinderhater kwam uit op dinsdag 14 oktober 2014, en is te koop in de boekhandel of online:

http://www.ako.nl/
http://www.bol.com/
http://www.bruna.nl

The Child Hater is based on a true love story. It is the first novel of Guido den Aantrekker. The book was nominated for the prestigious Dutch Libris Literature Award 2015, and the ANV Debutants Award 2015.

Protagonist is Tycho Ittervoort. As a gossip magazine newsgetter, he hunts for scoops in showbusiness and society 24/7. A family life? Not for him. Lovers come and go. Children? Out of the question. Then he meets the enchanting Faye. However, there is one slight problem: she has a six year old son. In spite of this, Tycho falls deeply in love with her. Unexpectedly Faye becomes pregnant, and just when Tycho is finally used to the idea of becoming a father himself, they lose the baby.

256 pagina’s
ISBN 978 90 388 9886 5
Prijs € 18,99
Ook verkrijgbaar als e-book
ISBN 978 90 388 9899 5
Adviesprijs € 12,99